dimarts, 19 de febrer del 2008

Llibertat

La llibertat moltes vegades està considerada una idea romàntica, i diuen que és una idea abstracta, que no es pot tocar.
Però què me’n dius? mai has respirat llibertat? Mai t’has sentit lliure, encara que només fos per una estoneta? I quan t’ha passat això, no t’has sentit la persona més feliç d’aquest món? Tan feliç que ningú ha aconseguit prendre’t el somriure d’orella a orella?

Si és així, tanca els ulls i recorda un moment dels que has tocat la llibertat amb la punta dels teus dits, i mira’t ara mateix, aquí, davant l’ordinador, llegint aquesta parrafada, romántica o no, i digues-me si ara mateix, en aquest precís moment ets o et sents lliure.

No continuis llegint, fes-ho. Fes-me cas.

Recorda aquell dia de juny que vas acabar el curs i tenies tot un estiu de vacances per davant o recorda quan et vas posar a cridar sense cap motiu des d’un mirador tot observant l’horitzó del mar, amb la mirada perduda, i el silenci que vas poder escoltar després del teu crit. O simplement, recorda aquella tarda que vas passar sense fer res amb els teus amics anys enrere, i el mal que et feien les galtes de tant riure. Recorda el sentiment de llibertat que et corria per dins.

Ara sí, ja em pots dir si ara mateix ets lliure i si desitges més que mai la llibertat.

La llibertat és això: sentir-se ple i buit al mateix temps, ho veus?

Estimes la llibertat? La vols?

Pren-la

1 comentari:

Teresa ha dit...

Zapee!! M'ha agardat aquest text, sobretot quan m'has fet reflexionar si era lliure o no.. i al final he arribat a la conclusió que no. Suposo que deu ser la crisi post-examens jajaj

Una firmita por favó que tengo tré hijos y me falta un braso..
Ale gubiroles cuiidado no et detinguin i aquestes coses jajaja